facebook.com/strollerdealer         +36304727359

Jané Montecarlo R1

Jané Montecarlo R1
Jané Montecarlo R1
Jané Montecarlo R1
Jané Montecarlo R1
Jané Montecarlo R1
Új, kiállítási darab volt. Nagyon profi gyerekülés, nem csak a magassága, hanem a fejtámla és az oldal szélessége is (külön-külön is), sőt még a kartámasz is. Dönthető, isofixesen és anélkül is rögzíthető az autóba. Cybex és Britax kategória, érdemes élőben is megnéni.

Protektor: A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Karfa: Kényelmet biztosít az utazások során, továbbá még oldalvédelemként is szolgál.
Állítható fejtámla: Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Levehető huzat: A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Jané: A Jané 1932-ben alakult meg Spanyolországban, Barcelona városában, amikor Manuel Jané Vidal elkészítette újszülött kisfiának, Ramonnak az úttörőnek számító első összecsukható babakocsit. Ezután természetesen más fejlesztéseket is kidolgoztak, valamint új termékvonalakat vezettek be. Spanyolország vezető babakocsi gyártója. A Jané évek óta több, mint 85 év tapasztalattal a háta mögött. A cég filozófiája az, hogy a gyermek biztonsága mindennél fontosabb.
ISOFIX csatlakozókkal: Az isofix rögzítőt, azoknak az anyukáknak találták ki, akik már semmin sem szeretnének aggódni. Ez a rögzítő független a kocsi biztonsági övétől, így minden esetben elkerülhető a hibás rögzítés. Legnagyobb előnye, hogy a baba semmiféleképpen sem tudja kikötni magát út közben.
42 000 Ft
Adatok
Állapot
used_good
Gyártó
Jané
Google Termék Kategória
547
Cikkszám
382934