facebook.com/strollerdealer         +36304727359

Tutis Zille

Tutis Zille
Tutis Zille
Tutis Zille
Tutis Zille
Tutis Zille
Tutis Zille
Tutis Zille
Tutis Zille
Tutis Zille
Gyönyörű luxusbabakocsi, mellyel élmény a sétálás. Rengeteg extrával rendelkezik, szuperkényelmes a babának, elegáns megjelenésével pedig mindenkit lenyűgöz. (Az isofix talp is benne van az árban.)
A litván Tutis cég több mint 20 éve gyárt babakocsikat, melyek több mint 15 országban kaphatóak: az északi kultúra jól ismert jegyei, a minőség és a dizájn fémjelzi valamennyi modelljüket. A Zille babakocsit mérnöki és dizájner csapat, kortárs formatervezőkkel karöltve alkotta meg. Középpontban a funkcionalitás, a modern technológiai megoldások és a divatos megjelenés áll. A 0,9 kg súlyú, úgynevezett Thermocot™ technológiával készült mózeskosár abszolút úttörő! A Zille babakocsi mózeskosara az átlagosnál 111x nagyobb hőtartó képességű! Szabályozza a belső hőmérsékletet: lassan hűl le, és lassan melegszik át. Nem engedi be a hideget és a meleget, és még a matracot is szárazon “tartja”, ugyanis megakadályozza a nedvesség felhalmozódását. Tökéletes kényelem és biztonság: olyan anyagok felhasználásával készült, mint például amiből a bukósisakot is készítik. Huzata öko-bőr borítással készült, ami kellemes tapintást nyújt, tökéletesen légáteresztő és mégis vízálló. Ugyanezt az anyagot használják a magas minőségű divatipari termékeknél is. Tolókarja állítható, így a kényelmesen tologathatja Apa, Anya vagy akár a Nagyszülők is. A mózes fekvőpozíciója szintén állítható, ami a növekvő baba számára kilátást is biztosít. Extra kényelmes mérete és puha, komfortnövelő betéteinek köszönhetően igazi luxus helye lesz kisbabádnak.
A babakocsi vázához a mózesen kívül csatlakoztatható sportülés és autósülés egyaránt; ennek köszönhetően évekig tudjátok használni ezt a prémium minőségű babakocsit.
Minden részlete első osztályú minőségű, biztonságos és egyedi dizájnnal elkészített. Könnyű és tartós váza modern vonalú, és laposra zárható. A nagy méretű defektmentes kerekeknek és a beépített felfüggesztésnek köszönhetően terepen is simán halad és lágyan ringat a babakocsi: nem terheli rázkódás a babát, ami különösen fontos a legkisebb babák esetében. A defektmentes abroncs pedig a szülő számára kényelmes, karbantartást nem igénylőmegoldás. Különlegessége, hogy nagy méretű csomagtartója zárható, ami nem csak biztonságos hanem esztétikus módja is a tárolásnak. Ha extra kényelmes és tágas, minden részletében pazar ugyanakkor funkcionális babakocsit keresel, a Zille tökéletes választás lehet. Az elegáns megjelenés jól használható funkcionalitással párosul, tényleg élmény tolni ezt a gyönyörű és sok-sok extrával felszerelt babakocsit!
140 000 Ft
Adatok
Állapot
used_good
Szín
Súly
10 kg
Teherbírás
22 kg
Összecsukott méret
40x50x100 cm
Kerekek száma
4
Korhatár
újszülött kortól
Gyártó
Tutis
Google Termék Kategória
568
Cikkszám
344299